Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Könyvtár

Nyitva tartás: hétfőn 9.30-15.30 óráig, csütörtökön 12.00-18.00 óráig.

Mozgókönyvtár

jelenléte a településen csütörtök 14.10-15.50 óráig.

___________________________________________________________________________________________________

Miháldnak korszerű lett a könyvtára
Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai

Megnyitás
2008. március 13. csütörtök 14:30

Kedves Miháldiak!

Szeretettel hívjuk Önöket 2008. március 13-án csütörtökön 14:30-tól a könyvtárba, ahol beiratkozhatnak és megismerkedhetnek a könyvtári szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Miháld Önkormányzata megbízásából, a Zalakarosi Kistérség Többcélú Társulása keretében.


Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert a miháldiak várható igényeit is kielégíteni képes, közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Miháld nemcsak megújult könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
Lehetővé válik az is, hogy a http://www.mihald.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község. 2008 első felében ezen a honlapon nagyon sok új tartalom érhető el Miháldról.

Szeretnénk, ha a Miháldon élők régi magán fényképei segítségével a falu múltja is bemutathatóvá válna. Kérjük, hozzák el fényképeiket a könyvtárba, és mi lemásoljuk őket. A képekből olyan szép gyűjtemény jöhet létre, mint a “Régi fotók Balatonmagyaródról a balatonmagyaródiak házi fényképgyűjteményeiből” című képsorozat a http://balatonmagyarod.nagykar.hu/ honlapon.

További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden szerdán. A miháldi lakosoknak ingyenes a könyvtárba való beiratkozás, a beiratkozással a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek

Mindenkit szeretettel várunk.
Miháld – Nagykanizsa, 2008. március 6.
Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár

Könyvtármegnyitó Miháldon.

*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.