Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Miháld természeti értékei

A Dola-patak völgyében, Nagykanizsához közel fekvő községben közel 1000-en élnek. A horgásztó és annak vadakban gazdag környezete lehetőséget nyújt az aktív pihenésre.

A helybelieknek és környékbelieknek kedvelt kirándulóhelye a község közvetlen közelében található horgásztó és szabadidő központ mely lehetőséget
ad sportolásra, szórakozásra, pihenésre. Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt
körülmények, és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.

A községet körülölelő szőlőhegyről szép kilátás nyílik a falura és a környékére. A szőlőhegyen jó bor várja az érdeklődő kirándulókat.

Ezen a honlapon adatokat találunk Miháldról, területéről, lakosságának számáról. Ezen kívül a falu és környékének térképét is megtalálhatjuk itt.

Ha valakinek kedve támad meglátogatni e csodálatos kis zalai falut és környékét, bővebb tájékoztatást kaphat a Megyeatlasz projekt keretében elkészített honlapról, melyen megtalálhatjuk Magyarország összes településének, így Miháldnak is belterületi és utcaszintű térképét is.

A Magyar Turizmus társaság Itthon otthon van oldaláról a település és környékének bemutatásán kívül megtudhatjuk a lakosság számát, földrajzi koordinátáit, mely tájegységhez, illetve kistérséghez tartozik ez a kis zalai falu.

A településen található gólyafészkek (vagy üres fészektartó állványok) adatairól tájékozódhatunk itt.

További érdekességeket tematikus linktárunkban találhat.

Kedves Látogatónk! Amennyiben észrevétele van a honlappal kapcsolatban, kérem, hogy az alábbi címen jelezze:
doszpoth.zsuzsa(kukac)nagykar(ponthu)
Doszpoth Zsuzsa